Adsense in Java Language

Manawi kito mboten saged wicaos boso Ingris mbok menawi saget wicaos boso jawi, margi Adsense Google saged medal ing boso jowo kado wonten blog kulo inkang ngangge boso jowo wonten mriki Maaf Lahir Batin.

Kulo meniko nggih nyobi nyobi mbok menawi pancen saged medal wenawi ngangge boso jowo, mergi saderenge kulo mboten nate ngangge boso meniko. Namung inggih meniko, boso jowo ingkang dipun etang meniko boso jowo kromo, dados nggih niku menawi ngangge boso jowo ngoko AdSense mboten saged medal. Sinten ngertos saged menghasilkan uang nggih.

Menawi ngangge boso Inggris pun mboten sumelang malih, mesti Adsense purun medal kados wonten blog kulo ingkang wonten mriki, aluminum plate, menopo wonten mriki chrome plating Namung menawi ngangge boso Jawi utawi Jowo meniko kedah dipun cobi piyambak saged menopo mboten, lha kulo piyambak nembe kemawon nyobi meniko. Menawi meniko saget nggih sumonggo saged dipun lajengaken malih menawi mboten saged nggih naminipun nyobi kadang saged kasil lan kadang mboten, kados pundi mangke mawon.

Nah sakmeniko bade kulo publish kemawon, hasilipun monggo kito pirsani sareng sareng, amargi nurut sejarah dereng nate. Mau lihat artikel terbaru tentang Adsense.